De bedste feltrationer (2020)


Uden mad og drikke duer helten ikke, som man siger. Mad til vandreturen er noget af det mest essentielle, for at du kan opretholde din energi, og så kroppen fungerer optimalt.

Både før, under og efter du har været/er på vandretur, er maden vigtig. Når du har været ude og gå en hel dag, har kroppen brug for at få fyldt sine depoter op igen. Det er også væsentligt at have et godt udgangspunkt for sin vandretur, ved at have fået god energi indenbords før du tager afsted.
Ligeledes er det vigtigt at du sørger for løbende at fylde på, så kroppen kan forsætte med at præstere, og du ikke ender med enten at gå sukkerkold eller blive utilpas på anden vis.

Derfor bør man ikke undervurdere vigtigheden i et godt måltid mad, som både er energifyldt, smager godt og er mættende.

De fleste som skal ud og vandre ønsker ikke at slæbe på for meget eller for tung en oppakning. Derfor er det en fordel at ens mad til vandreturen ikke hverken fylder det store, eller udgør en stor del af den samlede oppaknings vægt. Her er det at frysetørret mad kommer ind i billedet. Og for den sags skyld feltrationer.

I denne artikel har vi forsøgt at samle nogle gode frysetørrede retter, som indeholder friske råvarer, god smag, god næring og har et lækkert udseende. Der er både til kødelskeren, til vegetaren og til dem som er vilde med snacks.

De omtalte retter kan faktisk både købes enkeltvis, men det er også muligt at købe i komplette feltrationer fra REAL Turmat. Denne indeholder en velsmagende middagsret samt en varm drik, et mellemmåltid og lækre snacks til din tur.

Ønsker du blot at have lidt snacks til din vandretur, fordi du måske ikke skal gå i flere timer eller dage, så findes der også et utal at vælge i mellem her. Om end du er til sødt eller salt. Det kan blandt andet være beef snacks, energibarer, chokolade og kiks. Og igen er der sparret på vægten for dig, da disse snacks både fylder og vejer minimalt, men er nok til at holde sulten for døren og energien i top.

En ekstra fordel ved frysetørret mad og feltrationer er at det ikke kræver andet end en gasbrænder og en lille gryde, for at du kan tilberede et måltid. Det eneste du skal gøre, er nemlig at koge noget vand og så komme det direkte op i den måltidspose, du ønsker at spise. Lad det trække efter det der står anvist på posen og vupti, så er der mad. Dette betyder at du både kan sparer tid og vægt fra din mad på vandretur, uden at du føler du er gået på kompromis med hverken tilfredsstillelsen ved måltidet eller den gode smag, som du vanligt kan forvente af den pågældende ret.

Da det ikke er muligt for os at tilføje billeder af de pågældende måltider, må I gå ind på de links vi linker ved de forskellige feltrationer. Her vil I kunne se, hvordan feltrationerne ser ud, og ellers må I bruge Google til at få syn på sagen.

Morgenmad

Trek’n Eat Røræg med løg

Dette er et perfekt morgenmåltid, når man gerne vil have et alternativ til havregrød eller hvad man ellers spiser til sin morgenmad på vandreturen. Foruden æg er der små stykker løg, tomater og urter i, som giver en delikat smag.

Du behøver kun at tilsætte 185 ml vand og piske retten op, så er den klar.

Næringsindhold pr. 100 gram:
2313 kJ/553 kcal
Fedt: 41,6 g
Kulhydrat: 16,0 g
Protein: 28,2 g
Fiber: 4,5 g
Salt: 1,9 g

Allegener: Æg, laktose, mælk
Ingredienser: Purløg, tomater, salt, peber, persille, mælkepulver, løg (8%), solsikkeolie, æggepulver (45%)

Real Turmat morgenmad m. choko

Dette morgenmadsmåltid er en lækker chokolademüsli, som smager godt og har et højt energiindhold, hvilket giver dig den perfekte start på dagen. Müsli’en indeholder både chokolade, fuldkornsflager, havregryn, ristede hvede-rugflager, tørmælk, honning, vanilje, sukker og jordbær.

Tilsæt vand i passende mængde, og måltidet er klar.

Energiindhold pr. 100 g:
1620 kJ/387 kcal

Trek’n Eat Frugt Müsli

Denne müsli er endnu et godt bud til morgenmaden på vandretruren. Denne feltration har et højt indhold af fuldkorn og gør dig godt mæt og energifyldt, til at komme ud og vandre. Der er tilsat mælkepuler og tørret frugt i müsli’en, hvilket giver et ekstra pift til smagen.

Tilsæt blot 210 ml vand, det er ligemeget om det er varmt eller koldt, og lad det trække i ca. 5 minutter.

Næringsindhold pr. 100 gram tør produkt:
1588 kJ/379 kcal
Fedt: 9,8 g
Kulhydrat: 59,0 g
Protein: 12 g

 

Tørvægt: 150 g
Færdig mængde: 360 g

Middasgretter

Trek’n Eat Gullash m. oksekød

En sand klassiker indenfor gryderetter, gullash. En perfekt ret til aftensmaden, som er velsmagende og dufter lidt af udlandet. Med denne ret blandt dine feltrationer bliver du dine smagsløg helt sikkert tilfredsstillet.

Tilsæt 520 ml kogende vand (det er op til fyldelinjen som ses på posen). Rør rundt i retten og luk herefter posen. Vent i 5-8 minutter og så er der serveret.

Næringsindhold pr. 100 gram (tørt produkt):
1666 kJ/397 kcal
Fedt: 14,3 g
Kulhydrat: 51,5 g
Protein: 15,3 g

 

Tørvægt: 160 g
Færdig mængde: 680 g
Ingredienser: Vegetabilsk fedt, nudler, oksekød, peberfrugt, løg, salt, kryddermiddel, tomater, stivelse, mælkesukker, oksekødsekstrakt, gærekstrakt, dextose, aroma, skillemiddel siliciumoxid, farvestof. Jævningsmiddel: guarkemel, maltodextrin.

Trek’n Eat Kylling I Karry

Kylling I karry er bade velsmagende, lækker og simpel at tilberede. Både hjemme og når du er på tur. Det er en ”oldboy” indenfor frysetørre proviant og feltrationer. Retten kan med fordel suppleres med ekstra ris eller hvad du lige føler for, hvis du ikke har nok i retten i sig selv. Det kræver jo lidt ekstra energi til kroppen, når man går en hel dag. Kokosmel, karry eller nødder kan du også tilføje retten. Dette kan være med til lige at give det ”ekstra” til retten, så den bliver helt eminent.

Retten tilberedes direkte i posen, hvor du bare skal tilføje 520 ml vand. Rør rundt i posen før du lukker den, og vent i ca. 10-12 minutter før du kan nyde dette lækre måltid.

Næringsindhold pr. 100 gram (tørt produkt):
1631 kJ/ 392 kcal
Fedt: 11,0 g
Kulhydrat: 58,0 g
Protein: 15,0 g

Tørvægt: 200 g
Færdig mængde: 720 g
Nettovægt kød: 12,8 g (svarende til 64 g fersk kød)
Allergener: nødder, laktose, mælk
Ingredienser: Hønsebryst, fløde, smør, stivelse, ris, mandler, karry, rismel, bananer, ananas, glukose, gærekstrakt, syrningsmiddel, aroma, sukker, citronsyre, mælkeæggehvider, skillemiddel siliciumoxid, krydderier. Jævningsmiddel: guarkamel, maltodextrin.

 

Trek’n Eat Bøf stroganoff

Endnu en af Trek’n Eat’s lækre feltrationer er bøf stroganoff er endnu en sand klassiker, og derfor en skøn ret at kunne nyde når man er afsted på vandretur. Hvis du er den sultne type, så kan du altid selv spæde til med lidt ekstra ris. Og tilsæt gerne lidt krydderier, så retten får et ekstra pift i smagen. Retten er glutenfri.

Tilsæt 380 ml kogende vand direkte i posen med bøf stroganoff og rør rundt. Luk posen og lad den tilerede færdig i ca. 5-8 minutter, og vupti – så er der mad.

Næringsindhold pr. 100 gram (tørt produkt):
1607 kJ/384 kcal
Fedt: 8,8 g
Kulhydrat: 61,0 g
Protein: 15 g

 

Tørvægt: 160 g
Færdig mængde: 540 g
Nettovægt kød: 17,3 g (svarende til 87 g fersk kød)
Ingredienser: laktose, soja, selleri, mælk, ris, fløde, tomater, salt paprika, champignon, stivelse, maltodextrin, vegetabilsk fedt, oksekød, oksekødsekstrat, soyasovs, kryddermiddel, urter, sukker, mælkesukker, gæreekstrakt, naturlig aroma, druesukker, dextose, skillemiddel siliciumoxid, aroma, farvestof. Jævningsmiddel: syringsmiddel, guarkemel, citronsyre, gærpulver, karamel.

Real Turmat Laks I flødesovs

Lækker fiskeret til dig på din vandretur! Laks med pasta og flødesovs, så bliver det næsten ikke bedre. Ganske simpelt, men utrolig lækkert. Denne ret indeholder nordnorsk laks med ærter, gulerødder, dild og pasta. Skulle du være afsted på tur med børnene, så vil de helt sikkert også være vilde med denne ret. Lad denne blive en del af dine feltrationer, når du skal ud på tur.

Alt du skal gøre er at åbne posen, tilsætte vand til det afmærkede niveau på ydersiden af posen og rør godt rundt. Luk posen og lad retten hvilke i ca. 8 minutter.

Næringsindhold (tilberedt):
2518 kJ/601 kcal
Fedt: 29,2 g (heraf mættede fedtsyrer 7,42 g)
Kulhydrat: 60,5 g (heraf sukkerarter: 7,71 g)
Protein: 20,3 g
Salt: 4,5 g
Kostfiber: 8,3 g

Vægt (netto): 129 g
Vægt (brutto): 146 g
Allergener: fisk, gluten, selleri, mælk, laktose
Ingredienser: Laks, pasta, gulerod, løg, ærter, hvedemel, majsstivelse, fløde, rapsolie, fiskebouillon, peber, salt, citrusfiber, kartoffelmel, dild, antioxidant (askorbinsyre).

Real Turmat Pulled Pork

Pulled pork er så lækkert, smagfuldt og perfekt til vandreturen. Retten består af ultra mørt svinekød, hvortil der er ris. Dermed er du nærmest garanteret mæthed, når du har indtaget dette måltid. Retten er desuden laktose-, mælke-, og glutenfri.

Åbn posen og tilføj vand op til den markerede linje på ydersiden af posen. Rør godt rundt inden du igen lukker posen. Lad rette hvile i ca. 8 minutter, og så er den klar.

Næringsindhold pr. 100 gram:
1893 kJ/452 kcal
Fedt: 20 g (heraf mættede fedtsyre: 2,96 g)
Kulhydrat: 49 g (heraf sukkerarter: 8,78 g)
Protein: 16,8 g
Salt: 3,5 g
Kostfiber: 4,3 g

Nettovægt: 121 g
Bruttovægt: 138 g
Ingredienser: hvidløg, purløg, majsstivelse, rapsolie, paprika, løg, tomat, pulled pork, ris, soyasovs, kødbouillon, sukker, eddike, krydderi

 

Real Turmat Chili Con Carne

Har man sagt chili con carne, har man sagt velsmag. Med sit høje energiindhold og nemme tilberedning, er denne ret helt sikkert et ”must have”, at have med på din vandretur, blandt dine middagsmads feltrationer. Retten er både laktose- og glutenfri.

Tilsæt 450 ml kogende vand til posen, lad retten hvilke i ca. 10 minutter, og værsgo, så er der serveret.

Næringsindhold pr. portion:
1790 kJ/428 kcal
Fedt: 27 g
Kulhydrat: 52 g
Protein: 24 g
Salt: 4,7 g
Kostfiber: 16 g

Vægt: 133 g
Ingredienser: Bønner, peberfrugt, rapsolie, tomat, oksefars, hvidløg, chili, løg, tomatpuré, majsstivelse, kødbouillon, soyasovs, krydderier. Antioxidant: arconbinsyre.

Real Turmat Pasta Bolognese

Pasta bolognese er en god ret for hele familien. Så har du børnene med på vandretur, så er denne ret en sand vinder. Den udmærker sig ved sin nemme tilberedning, ligesom de andre feltrationer. Ligeledes er vægten lav og energiindholdet højt.
Retten indeholder blandt andet hakket kød, pasta, hvidløg og hvedemel, hvilket i samspil giver en utrolig lækker smag, og giver følelsen af ”rigtig” mad.

Tilsæt kogende vand i posen, luk den til og lad den trække i ca. 5 minutter, til den er færdig. Spise direkte fra posen af, så bibeholder du varmen i retten bedst.

Energiindhold pr. 100 gram:
1696 kJ/405 kcal

Vægt: 140 g

Real Turmat Oksekødsgryde m. broccoli

Denne lækre ret er både gluten- og laktosefri. Det er en velsmagende ret til vandreturen, som er lav på vægt, nem at tilberede og har et højt energiindhold. Derudover giver denne ret dig følelsen af et måltid, som har lidt af det hele i sig. Et must have til et aftensmadsmåltid mellem dine andre feltrationer.

Tilsæt blot kogende vand direkte i posen og lad den trække i ca. 8 minutter. Herefter er det spisetid.

Næringsindhold pr. portion:
Fedt: 22,1 g
Kulhydrat: 64 g
Protein: 15,1 g
Salt: 5,1 g
Kostfiber: 5,9 g

Ingredienser: Antioxidant: ascorbinsyre. Kødbouillon, sukkerkulør, soyasovs, tomatpuré, broccoli, selleri, majsstivelse, rapsolie, champignon, peberfrugt, løg, ris, oksekød, hvidløgspulver

Real Turmat Svinekød I sur/sød sovs

Denne ret er helt perfekt til din vandreekspedition. Den har et godt energiindhold og god smag. Lad din smagsløg blive forkælet med denne ret, som indeholder blandt andet svinekød, løg, ingefær, ris, ananas og hvidløg. Retten er både gluten- og laktosefri.

Igen så skal du kun tilsætte vand til retten. Varm vandet op til kogepunktet og hæld det herefter i posen. Luk posen igen og lad det trække i ca. 8 minutter. Spis retten direkte fra posen af, så holder det bedst på varmen.

Energiindhold pr. 100 g:
1941 kJ/464 kcal

Næringsindhold pr. portion:
Fedt: 28 g
Kulhydrat: 67 g
Protein: 15 g
Salt: 4,2 g
Kostfiber: 4 g

Vægt: 127 g
Ingredienser: Ingefær, ananas, hvidløg, krydderier, eddike, kødbouillon, sojasovs, rapsolie, sukker, majsstivelse, gulerod, løg, kartoffelfiber, tomatpuré, svinefedt, peberfrugt, svinefars, ris

Real Turmat Kebabgryde (kylling)

Dette måltid er velegnende til aftensmad eller middagsmad. Retten er glutenfri, og helt vildt nem at tilberede. Det eneste du skal gøre, er at tilsætte kogende vand til posen og lade det trække 5-8 minutter. Lad posens indhold blive deri, således at du hælder det kogende vand deri og spiser retten direkte fra posen af. På den måde opnår du det bedste resultat og maden forbliver varmest herved. Skulle jeg personligt selv vælge en ud af alle feltrationer, så tror jeg næsten det måtte blive denne.

Igen er det eneste du har behov for til at tilberede denne ret, er kogende vand. Tilsæt vandet i posen og lad den trække i 5-8 minutter, og voila – der er serveret.

Næringsindhold (tilberedt):
2520 kJ/600 kcal
Fedt: 23 g
Kulhydrat: 77 g
Protein: 17 g

Holdbarheden er 5 år fra tilberedningsdato.
Vægt af pose: 142 g
Vægt tilberedt: 500 g
Ingredienser: Ris. Kebab (af kylling, krydderier, salt og kartoffelmel), paprika, løg, purløg, fløde, tomatpuré, majsstivelse, bouillon, rapsolie, salt, hvidløg, krydderier og rosmarinekstrat.

Vegetarretter

Real Turmat Chiligryde

Hvem har sagt at feltrationer ikke kan være veganske? Denne lækre veganske ret og er en sand klassiker indenfor turmad. Den indeholder masser af smag og energi, og egner sig derfor rigtig godt til vandreturen. Selvom retten er vegansk, så er den fyldt med masser af smag og protein. Faktisk mere end i en klassisk chili con carne.

Tilsæt kogende vand til posen og lad den trække færdig i ca. 8 minutter. Spis retten direkte fra posen, så beholder retten sin varme.

Totalt energiindhold: 568 kcal
Energiindhold pr. 100 gram:
430 kcal
Næringsindhold pr. portion:
fedt: 25 g
Kulhydrat: 16,5 g
Protein: 26 g
Salt: 4,6 g
Kostfiber: 16,5 g

Vægt: 132 g
Laktosefri, glutenfri, mælkefri, vegansk og vegetarisk
Ingredienser: Soyaprotein, bønner, tomatpuré, løg, paprika, rapsolie, grønsagsbouillon, majsstivelse, soyasovs, hvidløg, chili, krydder. Antioxidant: ascorbinsyre.

Real Turmat Couscous med linser og spinat

Er du veganer, så er der skam også mulighed for at få feltrationer. Denne ret er super lækker og som de fleste andre feltrationer, så kræver den kun vand til at blive tilberedt.

Riv poses top af ved markeringen og tilsæt kogende vand til det niveaumarkerede sted på posens bagside. Rør rundt i retten, luk posen og lad den trække i 8-10 minutter.

Næringsindhold pr. 100 gram:
Fedt: 16 g (heraf mættede fedtsyre: 4,4 g)
Kulhydrat: 49 (heraf sukkerarter: 5,7 g)
Protein: 17 g
Salt: 2,8 g
Kostfiber: 8 g

Nettovægt: 121 g
Bruttovægt: 140 g
Færdigtilberedt vægt: 500 g
Ingredienser: Linser, sojakød, couscous, chili, gulerødder, fløde (mælk), løg, salt, blomkål, majsstivelse, rapsolie, selleri, grønne bønner, spinat, grønsagsbouillon (soja), sojasovs, ris, hvidløg, krydderier, hvedemel, tomatpuré, laktose, basilikum. Antioxidant: ascorbin syre (C-vitamin)

Desserter

Trek’n Eat Blåbærsuppe

Lækker, klassisk og velsmagende dessert. Den er fyldt med energi, som den viderefører til din krop. Suppen kan også bruges som frokost, hvis du ikke er typen der spiser dessert. 

Som til de andre feltrationer skal der blot tilsættes vand. Tilsæt 550 ml vand, det er lige meget om det er koldt eller varmt. Rør rundt og luk posen herefter. Lad den trække i ca. 5 minutter og så er den klar.

Næringsindhold pr. 100 gram (tørt produkt)
1620 kJ/386 kcal
Fedt: 3,0 g
Kulhydrat: 93 g
Protein: 0,3 g

Tørvægt: 100 g
Færdig mængde: 650 g
Ingredienser: Naturlig farve, rødbeder, saft, hyldebær, – hibiscus- og gulerods koncentrat sukker, frugtsukker, blåbær, modificeret stivelse, syrningsmiddel, citronsyre, maltodextrin

Trek’n Eat Chokolade Mousse

Er du en chokoladegris, så vil du elske at kunne få denne dessert, når du er ude og vandre. Chokolademousse er en meget kraftig og intens smagende dessert, med meget energi i sig. Dette gør at den er super velegnet at have med i rygsækken. Retten er glutenfri. Personligt elsker jeg chokolade mousse, så denne er helt sikkert et must have blandt mine feltrationer.

Denne ret skal du blot tilføre koldt vand og røre den op. Herefter er den faktisk klar til at blive spist.

Næringsindhold pr. 100 gram (tørt produkt):
2037 kJ/484 kcal
Fedt: 20 g
Protein: 13 g

Allergener: mælk, laktose
Tørvægt: 100 g
Ingredienser: Fortykningsmiddel, vallepulver, kakao, flødepulver, druesukker, vegetabilsk fedt

Snacks

Real OTG Mørk chokolade

Nem lille snack at have med i tasken. Indeholder 60% kakao, og er laktose- og glutenfri. Feltrationer skal jo helst veje og fylde så lidt, som muligt, så tag denne sag med dig.

Næringsindhold pr. 100 gram:
2158 kJ/515 kcal
Fedt: 39,3 g (heraf mættede fedtsyre: 24 g)
Kulhydrat: 43,8 g (heraf sukkerarter: 39,9 g)
Protein: 5,1 g
Salt: 0,04 g
Kostfiber: 8 g

Nettovægt: 25 g
Bruttovægt: 26 g
Allergener: nødder, soja mandel, mælk
Ingredienser: emulgator (sojalecitin), aroma (vanillin), salt, mandel, nødder, sukker, kakaosmør, kakaomasse. Kan indeholde spor af mælk

Real OTG Beef Snacks – Salt & peber

Hurtig og saltet snack til dig på din vandretur. Den består af røget oksekødsstrimler, som er tørret og krydret med salt og peber. Denne snack er laktose-, gluten og mælkefri.

Næringsindhold pr. 100 gram:
1328 kJ/317 kcal
Fedt: 7,3 g
Protein: 56,1 g
Salt: 4,3 g
Vand (%): aw: 0,7

Nettovægt: 25 g
Bruttovægt: 30 g
Ingredienser: Antioxidant: rosmarinekstrakt. Hvid peber, starterkultur, sukrose, krydderi, oksekød.

REAL OTG Beef snacks – Chili & hvidløg

Ligesom den ovennævnte snack, så er denne saltede sag også virkelig god at have med på tur, blandt sine andre feltrationer. Den består af oksekødsstrimler, som er tørret, røget og krydret med hvidløg og chili. Denne snack er gluten, -laktose og mælkefri.

Næringsindhold pr. 100 gram:
1424 kJ/340 kcal
Fedt: 12 g
Protein: 53 g
Salt: 5 g
Vand (%): aw: 0,7

Allergener: Ingen
Ingredienser: Antioxidant: rosmarinekstrakt. Chili, sort peber, krydderi, starterkultur, hvidløg, salt, sukrose, oksekød

REAL OTG Proteinbar m. tranebær

Lækker proteinrig bar, som passer perfekt i jakkelommen. Baren er både vegansk og vegetarisk. Denne bar er perfekt til når du har behov for ekstra proteiner.

Næringsindhold pr. 100 gram:
1658 kJ/663 kcal
Fedt: 9 g
Protein: 28 g
Salt: 0,66 g
Kostfiber: 3 g

Nettovægt: 40 g
Bruttovægt: 42 g
Allergener: soya, mælk, nødder, gluten
Ingredienser: aroma, rismel, salt, dadler, kokos- og rapsolie, sojaproteinisolat, glukosesirup, sojakerner, sojachips

REAL OTG Proteinbar m. chokolade

Endnu en yderst lækker snack i form af en chokolade proteinbar. Denne proteinbar er vegetarisk. Baren kan indeholde spor fra sesamfrø-, nødde-, og peanutsprodukter. Jeg vil helt sikkert anbefale at have en eller flere snacks som denne blandt dine feltrationer.

Næringsindhold pr. 100 gram:
1588 kJ/379 kcal
Fedt: 8,6 g
Protein: 38,9 g
Salt: 1,4 g
Kostfiber: 3,3 g

Nettovægt: 40 g
Bruttovægt: 42 g
Allergener: Mælk, nødder, peanuts, sesamfrø, soya, gluten, laktose.
Ingredienser: Aroma, bygmaltekstrakt, salt, soyachips, fruktose-glukosesirup, glukosesirup, fugtighedsbevarende middel (glyserol), gelatin hydrolysat, kakaomasse, soyaprotein, fedtfattig kakao, mælkechokoladedråber, solsikkeolie, rismel

REAL OTG Energibar Brownie
Denne lækre sag er en super god ”On the Go”-bar, som giver et ordentligt skud energi til kroppen og smager skønt. Helt sikkert et must at have med i rygsækken til sin vandretur. Så er du altid sikret at kunne få fyldt lidt god energi på kroppen igen.

Næringsindhold pr. 100 gram:
1718 kJ/410 kcal
Fedt: 13 g (heraf mættende fedtsyre: 7 g)
Kulhydrat: 63 (heraf sukkerarter: 31 g)
Protein: 9 g
Salt: 0,53 g
Kostfiber: 6 g

Nettovægt: 35 g
Bruttovægt: 37 g
Allergener: nødder, mælk, laktose, soya
Ingredienser: Hvedemalt, salt, aroma, kokos- og rapsolie, palmeolie, hvedestivelse, flødepulver (mælk), solsikkeolie, cerealer, glukosesirup, fugtighedsbevarende midler (sorbitolsirup E422), sukker, soyakerner, glukosesirup.

REAL OTG Energibar Karamel

Denne energibar er rigtig god til dig, hvis du har behov for fornyet energi rigtig hurtigt. Få fyld dine depoter lidt op med denne lækre karamel energibar. Baren kan indeholde spor af nødder. Igen en vigtig lille snack at have med dig i din oppakning af feltrationer.

Næringsindhold pr. 100 gram:
1686 kJ/403 kcal
Fedt: 10 g
Kulhydrat: 72 (heraft sukkerarter: 43 g)
Protein: 4 g
Salt: 0,64 g
Kostfiber: 3 g

Allergener: Laktose, gluten, soya, mælk
Ingredienser: cerealer, sultanas, karamelstykker, emulgator (E322), bagepulver (E500), glukosesirup, maltodekstrin, kokos- og rapsolie, salt, sukker, frugtose-glukosesirup, frugtsukker fra pærer, kokosnødflager, bygmaltekstrakt, aroma.

Drikkelse

Trek’n Eat Sødmælkspulver

Hvis du troede at du ikke kunne få mælk med dig på tur, fordi det er relativt tungt, så bliver du glad nu. Du kan nemlig have dette pulver med dig blandt dine andre feltrationer. Dette mælkepulver er velegnet til både dine havregryn og nescafeen. Den er høj på energiindhold og bidrager derfor med god energi til din krop. Produktet her er glutenfrit. 

Dette produkt skal blot blandes op med vand.

Næringsindhold pr. 100 gram: 2067 kJ/ 494 kcal Fedt: 26 g Protein: 27,3 g

Allergener: laktose, mælk
Vægt: 250 g
Produktet er svarende til 2 liter sødmælk

Growers Cup Jubilæumskaffe

Kaffe er måske en nødvendighed for nogen. Gourmetkaffe knap så meget. Dog synes vi alligevel at vi vil tage denne med, da det på en vandretur kan virke ekstra luksus med en god kop kaffe om morgenen. Eller på et hvilket som helst andet tidspunkt, man ønsker at drikke en god kop kaffe. Growers Cup kaffe indeholder gourmetkaffe af højst mulig kvalitet. Den er dyrket på de bedste marker fra en specialudvalgt kaffefarm eller kooperativ, som gør at du vil sætte stor pris på den eksklusive smagsoplevelse. Har en rig aroma med mandel- og citrus smag. En lækker drik at kunne bikse op med, som du er nødt til at have med i dine udvalgte feltrationer.

Åben for posen i toppen og form posen, så den kan stå stabilt af sig selv. Klik tuden på posen af og tilsæt 300 ml kogende vand heri. Luk toppen af posen igen via lynlåsen. Lad kaffen trække/brygge i 2-4 minutter alt efter hvor stærk du ønsker den. Herefter er du klar til at skænke dig en velsmagende kop kaffe.

Kaffen er 100% Arabica kaffe fra Columbia. Ligeledes er det Fair Trade og Organisk Certificeret.

Growers Cup Liquorice Tea
Denne te, samt grøn te fra Growers Cup, er super lækre alternativer til dig, som ikke drikker kaffe eller blot er mere til te.

Form posen så den kan stå stabilt af sig selv og åbn for den i toppen. Klik tuden af og hæld 400 ml kogende vand i posen. Luk den til via lynlåsen i toppen af posen, og lad den trække i 7-8 minutter, alt afhængig af hvor kraftig du ønsker smagen skal være.

Vægt: 9 g
Ingredienser: Gulerod, solbær, rødbede, æblestykker, hibiscus, lakridsrod og mulleinblomster.

KingsCup Kakao

Denne kakaodrik har været en del af forsvarets feltrationer igennem mange år. Til turbrug er denne kakao en uset god en af slagsen. Så er du hverken til kaffe, te eller mælk, så kunne denne kakaodrik måske være lige sagen for dig. Tag den med dig, og nyd en kop kakao til nogle af dine feltrationer. Fx morgenmåltidet eller en sen aften til en aftensnack.

Kom 30 gram i en kop og tilsæt 200 ml kogende vand. Rør rundt og voila, så er din varme kakaodrik klar.

Næringsindhold pr. 100 gram:
Fedt: 6,8 g
Kulhydrat: 66,7 g (heraf sukkerarter: 58,4 g)
Protein: 8,9 g
Salt: 0,88 g

Tilbehør

Trek’n Eat Krydderisæt

Dette krydderisæt er en ”måltids-saver”. Der er 6 forskellige krydderier i, som kan pifte et hvert måltid op. Så tag denne med til at spice dine feltrationer op med.Desværre kan den ikke genopfyldes. 

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest

Helle

Hej, mit navn er Helle og jeg er uddannet autoriseret fysioterapeut. Derudover er jeg ivrig løber og elsker at bevæge mig generelt set. Deriblandt også at komme ud på spændende og hyggelige vandreture.

Recent Posts